Vazelinin Faydalarını Biliyor musunuz

Paylaş
 

İngiliz bir kimyager tarafından hayatımıza giren vazelin yumuşak parafin ya da parafin yağı olarak da anılmaktadır. Vazelin doğal olarak ham petrolden üretilen bir özdür. İlk icat edildiği dönemlerde sadece yaraların hızlı iyileşmesi için kullanılan vazelin günümüzde losyondan kreme kadar farklı kozmetik ürünlerde kullanılmaktadır.

Koyu kıvamlı ve yağlı yapısı ile özellikle kuru ciltlerin nemlendirilmesi için sıklıkla tercih edilen vazelin günümüzde hemen hemen her evde bulunmaktadır.

data-ad-slot="2534044947">
Bu yazı 96 kere okundu.
  • Site Yorum
  • Facebook Yorum

Bir yorum bırak

Bir yorum bırak

YAZAR HAKKINDA

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
yorum ikonu
SANKO PARK'TA HARCAMALARINIZ PARAYA DÖNÜŞÜYOR | Paylasalim.net: […] post SANKO PARK’TA HARCAMALARINIZ PARAYA DÖNÜŞÜYOR first appeared on
2020-08-21 07:49:19
yorum ikonu
Genç DJ'ler Avrupa Müzik Listelerini Yokluyor | Paylasalim.net: […] post Genç DJ’ler Avrupa Müzik Listelerini Yokluyor first appeared
2020-08-21 07:48:57
yorum ikonu
2020-08-05 07:26:37